Virgo

Online asztrológiai szoftver

A Virgo egy webes felületen működő asztrológiai szoftver. Miért is előnyös ez?

Mindig kéznél

Mindig kéznél

Bárhol, bármikor elérhető egy böngésző és internetkapcsolat segítségével. Nem igényel telepítést, horoszkópjait egy helyen tudhatja, biztonságban.

Mindig friss

Mindig friss

Az új funkciók azonnal elérhetőek, a javítások külön telepítés nélkül érkeznek. Nem igényel szakmai tudást a szoftver naprakész állapotban tartása.

Mindig biztonságban

Mindig biztonságban

Horoszkópjait egy helyen tudhatja, nincs többé szükség másolgatásra ha új eszközön szeretne elemezni, ezzel is elkerülheti az adatvesztés lehetőségét.

Főbb tulajdonságok

Svájci pontosság

Svájci pontosság

A beépített Svájci Efemeridának köszönhetően a számítások pontossága a lehető legmegbízhatóbbak.

Letisztult tudás

Letisztult tudás

A program tervezése során az asztrológia gyakorlati oldalát igyekszünk megragadni. Bonyolult felületek helyett inkább célirányos, az adott művelethez leginkább szükséges adatokat megjelenítő képernyők segítségével tud képletein dolgozni.

Kezdőtől a haladóig

Kezdőtől a haladóig

Legyen Ön akár az asztrológiába épp csak belekóstoló, vagy már magasszintű képletelemző, a Virgo minden tudásszinten a segítségére lehet. Tartalmazza az alapelemzéshez szükséges táblázatokat, a pontosításhoz elengedhetetlen direkciókat és életesemények kezelését, párkapcsolati elemzéshez összevetést, az előrejelzéshez szükséges progressziókat.

Mindezeken felül a program tartalmaz olyan, más asztrológiai szoftverekben nem megtalálható eszközöket, melyek Takács Tibor asztrológiai iskolájának módszertanaihoz igazodik, úgy mint a dekádok ábrázolása, a mundánházas pontosítás, az asztro cikk-cakk vagy a király-tranzit.

Importálható képletek

Importálható képletek

Már létrehozott képleteiről sem kell lemondania. A Virgo több ismert asztrológiai program által létrehozott horoszkóp formátumát ismeri, így pár lépéssel beimportálhatja őket és ott folytathatja ahol abbahagyta. Részletek

Mobilitás és adatbiztonság

Mobilitás és adatbiztonság

Minden bizonnyal Önnel is előfordult már, hogy számítógépét cserélnie kellett, esetleg frissíteni vagy akár újratelepíteni. Egy váratlan meghibásodás sokak számára okozott már kellemetlen adatvesztést, mely során részlegesen vagy teljesen el is veszítették az évek során összegyűjtött horoszkópjaikat. A Virgo segítségével biztonságban tudhatja képleteit. Eszközfüggetlenül, külön program telepítése nélkül is hozzáférhet bármikor és bárhonnan adataihoz.

Kapcsolat

Amennyiben kérdése volna, vagy segítségre lenne szüksége a programmal kapcsolatban, írjon levelet a e-mail címre.

arrow_upward